Zoneterapi er mere end bare en simpel massage

3 min read

Det er uheldigt, at de fleste forbinder zoneterapi kun med fodmassage. Det er muligt, at dette essay vil få dig til at genoverveje din holdning. De efterfølgende afsnit vil give information om zoneterapi. Hvis du er på udkig efter fakta, der vil sætte rekorden på almindelige misforståelser af zoneterapi, er du på det rigtige sted.

Inden for zoneterapi anvender en uddannet professionel tommel- og fingertryk til bestemte områder af hånden, foden eller øret. fußreflexzonenmassage Kroppens reflekspunkter er placeret, du skal bare finde og få et effektivt resultat. Når disse reflekspunkter masseres, lindres det ubehag eller ubalance, der har påvirket den forbundne kropsdel. Calcium, mineraler såvel som urinsyre kan ophobes i reflekspunkterne i en dårligt fungerende organisme, hvilket hindrer blodgennemstrømningen. Aflejringerne kan nedbrydes af en professionel zoneterapeuts massageteknikker, hvilket giver mulighed for at genoprette normal funktion.

At få nok søvn og slappe af er den første forsvarslinje mod stress-relaterede lidelser. Det er her zoneterapi kommer i spil. Zoneterapi er mest effektivt, når patienten er afslappet, hvilket kan opnås ved at koncentrere sig om bestemte pletter på fødder og hænder.

Zoneterapi er mere end bare en simpel massage

Mange nerveender i dine fødder og hænder giver dig mulighed for at mærke fornemmelser fra hele din krop. Du kan stimulere de beskadigede dele af din krop ved at finde og massere visse fussreflexzonenmassagepunkter på dine fødder og hænder. De fleste zoneterapeuter fokuserer dog på fødderne, da de er større og nemmere at massere end hænderne. Det er derfor, den brede offentlighed har en tendens til at tænke på zoneterapi som intet andet end en fancy fodmassage.

Patienter, der ikke kan lide at få deres fødder masseret eller undersøgt fußmassage punkte kan finde lindring af håndgener som gigt eller karpaltunnelsygdom med håndzoneterapi. I modsætning til fodzoneterapi, som kan føles ubehageligt og pinligt i offentligheden, kan håndzoneterapi udføres hvor som helst, uden at det forårsager nogen forlegenhed. Desværre kan effektiviteten af denne form for zoneterapi blive reduceret, hvis dine hænder er blevet mindre følsomme på grund af brug.

Det er muligt, at den voksende popularitet af zoneterapi og andre alternative behandlinger i de senere år skyldes, at de ikke har nogen kendte negative virkninger. Det kan tage nogle flere sessioner med zoneterapi, før du begynder at mærke dens fordele, men du vil hurtigt komme til at forstå dens mange fordele. Zoneterapi illustrationer og diagrammer kan hjælpe dig med at lære, hvor du skal trykke, og hvilket fußmassagepunkteto mål. Det anbefales dog, at alle seriøse med at lære zoneterapi tilmelde sig et program eller kursus.

Du kan prøve dine nyfundne færdigheder på dig selv, men en professionel zoneterapeut kan få det fulde potentiale af din krops naturlige helbredende evner frem og hjælpe dig med at slappe af i processen. Der er et væld af ressourcer til rådighed for at hjælpe dig med at lære de rigtige zoneterapipunkter eller det passende pres til dine egne hjemmebehandlinger og personlige sessioner, eller du kan deltage i aftenseminarer.

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.
jazzy bobby 2
Joined: 1 year ago
Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up