SNS hypotheek berekenen?

3 min read

Een huis kopen is voor veel mensen spannend. Dat is niet gek, ook niet als dit niet voor het eerst is. Misschien wil je verbouwen, een andere inrichting of verhuis je naar een andere plaats. Naast de ‘luxeproblemen’, is er veel om te regelen. Heb je al aan de hypotheek gedacht?

Jij wil misschien een huis kopen, maar de bank moet dit natuurlijk ook ‘zien zitten’. Ben je aangesloten bij de SNS Bank? Dan is het hoogstwaarschijnlijk de bedoeling dat je een sns hypotheek berekenen wil aanvragen. Meer over de hypotheek en de aanvraag daarvan lees je in dit artikel.

Hoelang duurt een hypotheekaanvraag bij de SNS?

Een hypotheekaanvraag kan een adviseur niet direct goedkeuren. Hier gaat wat tijd overheen. Alle informatie moet immers goed bekeken worden. Zo wordt er niet alleen gekeken naar persoonlijke informatie zoals het paspoort, maar ook naar je maandelijkse inkomen en een werkgeversverklaring. Zelfs als je alles op de juiste manier hebt ingeleverd kunnen er nog externe partijen zijn die langer op zich laten wachten.

Over het algemeen duurt het tussen de 6 en 8 weken voordat de aanvraag is bekeken en mogelijk is goedgekeurd. Grote kans dat dit ook bij de hypotheek van de SNS het geval is. Maar het is wel aan te raden om hiernaar te informeren, zodat je toch een tijdsindicatie krijgt.

Hoe bereken je een SNS hypotheek?

De SNS Bank is een van de partijen die een hypotheek mag verlenen. Dus als je bent aangesloten bij de SNS bank, dan kun je bij deze partij een hypotheekgesprek plannen en vervolgens aanvragen. Wil je alvast een kleine indicatie in hoe je de hoogte van de hypotheek kunt berekenen? Dan kun je deze stappen volgen:

  1. Open de internetbrowser
  2. Surf naar de officiële website van de SNS Bank
  3. Klik via de hoofdpagina op ‘hypotheek berekenen’
  4. Kies voor het kopje dat bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld een nieuw huis kopen of de bestaande hypotheek aanpassen
  5. Vul de gevraagde informatie naar waarheid in

De online tool geeft een indicatie van de maximale hypotheek die verleend kan worden. Maar wil je een hypotheekberekening die past bij alle actuele informatie of wil je gewoon eens vrijblijvend overleggen met een hypotheekadviseur? Dan kun je het beste direct aan afspraak maken.

Hoe kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur van de SNS Bank?

Een hypotheekadviseur van de SNS Bank kan je meer informatie verschaffen over de aanvraag van een hypotheek en alle aspecten die daarbij horen. Vooral als starter kan dit fijn zijn, omdat er veel bij zo’n aanvraag kan komen kijken.

Men kan via het telefoonnummer van de SNS Bank een afspraak maken met een hypotheekadviseur. Bel je liever niet of wil je dit wat makkelijker kunnen doen? Dan kun je het onlineformulier invullen met wat basisinformatie, waarna je de afspraak kunt inplannen.

Samengevat

Via de sns hypotheek berekenen kan men een hypotheek aanvragen voor een nieuwe woning. Een hypotheekadviseur kan je echter meer vertellen over de gang van zaken en welke gegevens er zoal nodig zijn hiervoor. Via het telefoonnummer of het onlineformulier kun je deze afspraak maken.

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.
Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up