Сертификация

2 min read

Чрез получаване на ISO сертификат, фирмите могат да се позиционират като сертификация по ИСО лидери в индустрията. Процесът на получаване на ISO сертификат може да бъде сложен и отнема много време, но получаването на ISO сертификат си струва да се обърне внимание на детайлите. Като изберете qas international за вашите нужди от ISO сертифициране, можете да очаквате безпроблемно изживяване. От първата ви консултация с нашите ISO специалисти до сертифицирането, процесът може да отнеме само 30 дни.

Спазването на правилата за здраве и безопасност на работното място никога не е било по-важно, с нарастваща нужда предприятията да спазват все повече законодателство. В jr консултантите ние помагаме на компаниите да проектират, документират и завършат оценки на риска и да прилагат и съветват относно разумни мерки за контрол в бизнеса, когато е необходимо. Ние ще гарантираме, че предприятията отговарят на изискванията на цялото приложимо законодателство и ако открием области на недостатъци, ще ги консултираме, когато е необходимо. Има нарастващ брой международни закони и разпоредби, свързани с всички аспекти на бизнеса и възможността за наказателно преследване и/или глоби за неспазване е много реална.

Нашите такси включват внедряване на вашата система за управление спрямо изискванията на стандарта iso от нашите водещи консултанти по техническа информационна сигурност, които работят с вас по време на проекта и след това. Всички политики и процедури са ясно дефинирани и документирани, а непрекъснатият процес на преглед позволява на компаниите да премахнат дублирането на задачи, да рационализират вътрешните процедури и да оптимизират бизнес операциите. Сертифицирането може да увеличи търговските възможности и да даде възможност на вашата организация да спечели нов бизнес и клиенти. ISO сертифицирането може също да бъде задължително за доставчици в определени индустрии и сектори. С повече от 165 страни членки ISO сертифицирането поставя еталон за най-добри практики.

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.
pedalod189 0
Joined: 3 months ago
Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up