Korkki on usein ympäristöystävällinen ja vaihtoehtoinen tuote. Korkki kerätään parketin tuottamiseksi korkkitammen kuoresta Laatat, joka ei vahingoita korkkitammea sinänsä. Korkkitammen kuori uusiutuu yhdeksän vuosikymmenen ajan ja tekee korkista ympäristöystävällisen ja kestävän voimakkaan resurssin. Ympäristötietoinen valinta.

Puhtaasti luonnollinen tehokkuus: korkki on usein puhtaasti luonnollinen energiaeristysmateriaalituote, ja se auttaa pitämään paikat mukavammin talvella ja viileämmät kesäkuukausina.

Äänenvaimennus: korkin kennojärjestelmä auttaa vähentämään mailan siirtoa varmistaen huippuluokan äänenvaimennuksen.

Mukavuus ja kestävyys: korkkiparketilla on puhtaasti luonnollinen pehmeys, mikä tekee niistä herkkiä ja mukavia kävellä. Korkkiparketin pinta toipuu paineesta siihen kohdistuvan paineen tuloksena, hionnan muodostumisen vähentäminen merkitsee sen päällä vakavan kodin sisustamisen tulosta.

Hypoallergeeninen: korkki ei kerää hiukkasia, joten se on täydellinen herkkyydestä kärsiville henkilöille. Raja on yleensä sieniä ja termiittiä vastaan.

Bakteerien ja haittaohjelmien vastainen: Luonnolliset korkkikodit antavat sille suojan mikrobeja ja tiettyjä infektioita vastaan, mikä edistää terveen elämän ekosysteemiä.

Palonkestävä: Korkki on palonkestävä, ja tulipalon sattuessa se tarjoaa palonestoaineen.

Vaivaton säilyttää: korkkiparketti on helppo puhdistaa ja huoltaa. Korkkiparketit on suojattu kuivuvien halkeamien, repeytymien ja kiinnittymisen syntymiseltä, ja lopuksi korkki on usein tuote, joka on suojattu välttämättömiltä nesteiltä. Fantastinen malli on usein viinijuomapullojen korkki.

Monikäyttöiset tyypit: Nykyajan korkkiparkettilattiapintoja voidaan hankkia useissa eri tyypeissä, mikä harmonisoi sekä nykyaikaista että tyypillistä muotoilua. Varmasti valikoimassa on puhtaasti luonnonkorkkiparketteja useita sävyjä ja järjestelmiä; lisäksi ns. reprodutoidut korkki- ja vinyylikangaskorkkivalinnat. Jäljennetty korkki on parketin muoto, jossa korkkiin toistetaan aluksi aitoa puuta, posliinilaattoja, puhtaasti luonnonmateriaalia tai definitiivia muistuttava asettelu. Vinyylikorkin osalta korkkia tarvitaan lisäämään parketin pehmeitä ominaisuuksia, mailan laskua ja rakentavia lämpökoteja. Samalla parketin pinta suojataan vinyyliparkettia vastaan.

Täysin luonnollinen Rakenne ja koostumus: Tarjoaa ainutlaatuisen, puhtaasti luonnollisen koostumuksen ja koostumuksen.

Ympäristöystävällinen valinta, joka auttaa pelastamaan yhteisön: korkin tehokas käyttö minimoi suunnitteluharjoitusten CO2-jalanjäljen.