Футболни залагания направете своя футболен залог днес

2 min read

Залагащите правят дългосрочна прогноза за това кой ще спечели група, лига или ще Tiger111 com излезе победител като шампион на голямо зрелище като Висшата лига или Световното първенство. По принцип, когато залагащите правят залог с азиатски хендикап, те разделят своя залог между два изхода. Например, да кажем, че Манчестър Юнайтед е посочен на -0,75 (-110). Залог на тази линия се разделя на един залог на човек u -0,5 и втори залог на човек u -1.

Печелившите залози без залагане обаче обикновено плащат по-малко от стандартните 3-посочни парични линии. Предимството на бонусите за футболни залагания за първи депозит е, че всички нови потребители получават бонус, независимо от резултата от първия им залог. Това е в контраст със залозите за втори шанс, които се изплащат само когато залагащите загубят първия си залог. Espn bet не предлага толкова много футболни реквизити и деривати, колкото други приложения за спортни залагания, и се колебае да публикува ранни линии.

Все пак открихме, че няколко сайта предлагат пазари за няколко от най-големите лиги, но пренебрегват други, които считаме за съществени. Ако направите футболен акумулаторен залог с пет или повече селекции и само една от тези селекции не се осъществи, сайтът ще ви върне залога като безплатен залог. Изисква се всяка селекция в акумулатора да бъде заложена с коефициент 1,5 или по-висок. Залози, които съдържат повече от пет селекции, също ще бъдат приети, стига всеки етап да отговаря на изискваните минимални коефициенти.

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.
kobar95025 0
Joined: 2 months ago
Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up