Chrono24 Uk: Popredný svetový trh hodiniek

2 min read

Hodinky Casio sú založené na filozofii „kreatívy a prínosu“ – cez každý dizajn značky Kvalitne hodinky pulzuje inovácia. Po uvedení prvých hodiniek Casio v 70. rokoch minulého storočia sa japonská spoločnosť stala lídrom vo svete digitálnych hodiniek. Impérium Casio sa len rozrastalo. Dnes značka vytvára kúsky, ktoré vzdorujú gravitácii, spochybňujú prvky a posúvajú hranice štýlu aj technológie. Od ultrašportového dizajnu nabitého funkciami až po módne hodinky inšpirované retrom, rad Casio má pre každého niečo. Tu môžete vyhľadávať a používať funkciu filtra na zúženie výberu a nájdenie ideálnych hodiniek pre vás. Goldsmiths sa venuje tomu, aby vám pomohol nájsť vaše vysnívané hodinky, takže sa pozrite, čo je dnes na predaj, alebo navštívte jeden z našich obchodov v Spojenom kráľovstve.

Holland Watch Group sa špecializuje na predaj hodiniek, remienkov na hodinky a príslušenstva. Okrem internetových obchodov spravuje HWG aj množstvo kamenných predajní v Holandsku a Belgicku. Avšak s našou rozsiahlou kolekciou pánskych hodiniek, z ktorých si môžete vybrať, budete môcť nájsť štýlový nástroj na meranie času pre každú príležitosť.

Ak chcete hodinky za zníženú cenu alebo ste zberateľom historických modelov, pozrite si našu online kolekciu použitých hodiniek. Všetky naše použité hodinky sú plne posúdené a overené a prichádzajú s dvojročnou zárukou, aby ste mali pokoj. 8. marec nie je len ďalším „Dňom žien“ pre kvety a čokoládu. Zamyslime sa nad meniacou sa úlohou žien v hodinárskom priemysle a nad tým, ako niektoré značky reagujú na vietor zmien.

Alternatívne sú na trhu dostupné mnohé quartzové hodinky, ktorých napájanie je regulované solárnymi článkami. Pri dlhšom odpočinku odporúčame mechanicky pohybovať hodinkami, napr. s naťahovačom hodiniek. Zabraňujú úplnému vybitiu hodiniek a zabraňujú tomu, aby sa strojček stal živicovým, ku ktorému môže dôjsť v dôsledku veľmi dlhých období odpočinku.

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.
jiwev63085 0
Joined: 1 month ago
Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up